Top of the page
Image slider

Kaysun

Als installateur wilt u werken met een partner die betrouwbare en duurzame klimaatoplossingen biedt. Als exclusief invoerder en verdeler van Kaysun, stelt Thermo Comfort u graag het gamma van Kaysun voor.
Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Kaysun in die tijd een reeks producten ontwikkeld die voldoen aan de behoeften van zowel commerciële als particuliere klanten.
Een van de belangrijkste kenmerken van Kaysun Airconditioning systemen is hun energie-efficiëntie. Het bedrijf streeft ernaar om producten te produceren die niet alleen effectief zijn in het koelen of verwarmen van binnenruimtes, maar ook een minimaal energieverbruik hebben. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor klanten die hun ecologische voetafdruk willen verminderen en geld willen besparen op hun energierekening.

WAARIN ONDERSCHEIDT KAYSUN ZICH VAN ANDERE MERKEN OP DE MARKT?

 • Maximale betrouwbaarheid
  Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen hebben hun units een lange levensduur, waardoor het aantal garantieclaims tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast heeft Kaysun de ISO 9001 en ISO 14001-certificering behaald, waarbij de kwaliteit van hun producten en de voordelen voor het milieu twee belangrijke pijlers zijn.

 • Breed scala aan producten
  Een ander pluspunt van Kaysun is hun breed scala aan producten. Of het nu gaat om residentiële Split-systemen, VRF's, chillers, zonne-energie- en warmwatertoestellen, Kaysun heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoeften.

 • Leider in technologische ontwikkelingen
  Kaysun blijft altijd voorop lopen als het gaat om technologische ontwikkelingen. Daarom zijn hun units uitgerust met cutting-edge technologie die alles verbetert, van energieverbruik tot praktisch nut en comfort. Een voorbeeld hiervan is de ingebouwde gemotoriseerde panelen in hun cassettes.

 • Slimme besturingsapparaten
  Ook op het gebied van slimme besturing is Kaysun een leider. Met hun slimme besturingsapparaten kunt u comfort en welzijn bieden in elke ruimte. De K01-WIFI is hun eerste slimme oplossing voor hun units, waarmee u de airconditioning binnen en buiten uw huis kunt programmeren en beheren.

 • Extra service en garantie
  Kaysun begrijpt ook de cruciale rol die airconditioningsystemen spelen in gebouwen. Daarom bieden ze onverslaanbare vervangingsservices en directe oplossingen. Hun toewijding aan het milieu is ook een belangrijke reden om voor Kaysun te kiezen.

 • Ecologische voetafdruk
  Bijna al hun producten zijn gemaakt van recyclebare materialen, en ze werken voortdurend aan het verminderen van hun impact op het milieu. Het bedrijf streeft ernaar om producten te produceren die niet alleen effectief zijn in het koelen of verwarmen van binnenruimtes, maar ook een minimaal energieverbruik hebben.
Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw klimaatoplossingen, is Kaysun van Thermo Comfort de ideale keuze.

SUITE 1x1

Residentieel gamma
Portable
Casual
Prodigy PRO
Onnix 2.0
Double Flow Console

ZEN

Commercieel gamma
Cassette 600x600
Superslim Cassette 840x840

ZEN

Commercieel gamma I 
Hoge Capaciteit
Kanaalunit I Hoge capaciteit
Kanaalunit I Hoge druk

Dimplex

Hernieuwbare energie warmtepompen

Energiezuinig en efficiënt

Warmtepompen zijn zonder enige twijfel de meest milieubewuste en zuinigste verwarmingsoplossing.
De kostenefficiëntie van een warmtepomp staat boven elke concurrentie omdat zij het grootste gedeelte van haar energie gratis onttrekt uit de omgevingslucht, uit de bodem of uit het water. Om die reden zien wij meer en meer Dimplex warmtepompinstallaties die het ganse jaar door instaan voor verwarmen, koelen en sanitair warm water en daarbij totaal onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.
Raadpleeg geheel vrijblijvend ons studiebureel voor een voorstel op maat.

7 goede redenen om voor een Dimplex warmtepomp te kiezen :

1. Besparing op uw kosten voor verwarming en sanitair warm water.
2. Gevoelige verlaging van uw E-peil.
3. Subsidies op verschillende niveaus : zie www.energiesparen.be.
4. Keuze uit een zeer uitgebreid gamma van 4 tot 130 kW, met of zonder koeling.
5. Dankzij onze speciale ventilatoren met uilengroeven behoren wij tot de absoluut stilste op de markt.
6. Betere oplossing voor het milieu : geen CO2-uitstoot indien groene stroom.
7. Geen schouw, ketel, tank of gasteller nodig.

Directe verwarming en bijverwarming

Snel en soepel

Directe verwarming is bijzonder aangewezen voor vertrekken die weinig en onregelmatig gebruikt worden. U kan er ook de temperatuur zeer nauwkeurig en uiterst soepel mee regelen in kamers waar de basistemperatuur door vloerverwarming wordt geleverd.

De voordelen van directe verwarming zijn legio. Gezien de zeer eenvoudige, decentrale aansluiting is directe verwarming, d.m.v. convectoren, blazers of stralingspanelen een prijsgunstig en comfortabel alternatief.

Meer informatie?

Ontdek meer over Dimplex